100 Milyon XRP Ripple’a Taşındı

0
202
XRP
XRP

Whale Alert, son 24 saat içinde önemli miktarda XRP’nin taşındığını bildirdi. Dikkat çeken hamle bir Ripple cüzdanına yapıldı.

Whale Alert’e göre 49.977.350 dolar değerindeki 100 milyon XRP, bilinmeyen bir cüzdandan Ripple’a aktarıldı. Hareketin ardındaki mantık bilinmezken, bunun bir cüzdan değişikliği olabileceği düşünülüyor. Taşıma işlemi bilinmeyen bir cüzdandan adlandırılmış bir cüzdana yapıldığı için durum böyle olabilir. Başka bir spekülasyon, geleneksel kripto borsası ortamının dışında gerçekleşen bir OTC ticareti olabilir.

Piyasa değerine göre beşinci en büyük kripto para birimi olan XRP, Ripple tarafından parayı sınırlar arasında taşımak için kullanılıyor. Ripple’ın ODL’si, XRP kripto para birimini köprü varlığı olarak kullanan sınır ötesi bir ödeme çözümüdür.

Bildirildiği üzere, Ripple Başkan Yardımcısı Emi Yoshikawa, ODL hizmetlerini “Ripple Ödemeleri” adı altında “birleştirme” kararını açıkladı ve ODL’nin dışarıdan gelenler için ilk bakışta anlaşılmasının zor olabileceğini ekledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz