Ünlü Yazar, 2024 Bitcoin Halving’inin Önemini Vurguladı

0
163
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

Finansal okuryazarlık üzerine yazdığı “Zengin Baba Yoksul Baba” kitabıyla ünlü Bitcoin destekçisi, finansal girişimci ve guru Robert Kiyosaki, yaklaşan Bitcoin yarılanması hakkında konuşmak ve X topluluğunun dikkatini buna çekmek için X platformunu kullandı. Yarılanmanın Nisan ayında 840.000 blokta gerçekleşmesi bekleniyor. Madencilerin ödülleri yarı yarıya azalacak, böylece piyasaya enjekte edilen Bitcoin miktarı da azalacak.

Kiyosaki, yoksulların ve orta sınıfların yoksul kaldığına inanmasının başlıca nedenlerinden birini açıkladı. Tweetinde “Zengin olmak istiyorsanız, zengin arkadaşlara veya en azından zengin olmak isteyen arkadaşlara sahip olmanız şarttır” diyor.

Kiyosaki ilk kez yaklaşan Bitcoin yarılanması olayından bahsetti ve takipçilerinin topluluğunun buna dikkat ettiğini öne sürdü. Ayrıca takipçilerini altın ve gümüşe dikkat etmeye çağırdı, ancak bu onun her zamanki tavsiyesiydi. Kiyosaki, bu üç varlığın (Bitcoin, altın, gümüş) önümüzdeki birkaç yıl içinde hızla artacağına inanıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz