XRP Dostu Avukat Kripto Duruşmasında İfade Vermek İstiyor

0
131
XRP
XRP

Kripto para sahipleri adına savunuculuğuyla tanınan tanınmış bir avukat olan John Deaton, dijital varlıklarla ilgili yaklaşan bir kongre duruşmasında halka açık olarak ifade vermeye gönüllü oldu.

Ripple davasında 75.000’den fazla XRP sahibini dost avukat olarak temsil etmesi ve LBRY.com davasına dahil olmasıyla tanınan Deaton, yeni bir kongre duruşmasına katılma isteğini dile getirdi.

Bu duruşmanın 10 Ocak’ta Temsilciler Meclisi Finansal Hizmetler Komitesi’nin Dijital Varlıklar, Finansal Teknoloji ve Katılım Alt Komitesi tarafından yapılması planlanıyor. Deaton’un ifade verme teklifi, kripto para birimlerini içeren hukuki savaşlardaki geniş deneyiminden kaynaklanıyor.

X sosyal medyasındaki gönderisinde, kripto şirketlerinin aksine bireysel token sahiplerinin çıkarlarını temsil etme konusundaki benzersiz konumunu vurguladı. Deaton’ın tweet’i, SEC Başkanı Gary Gensler’in yatırımcıları korumaya yönelik yaklaşımını açıkça eleştirdi ve SEC’in Coinbase’e karşı eylemlerindeki paradoksa işaret etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz