Bitcoin Balinası Piyasa Çöküşünden Önce BTC Satarak %126 Kar Elde Etti

0
177
Bitcoin
Bitcoin

Lookonchain tarafından yayınlanan son verilere göre, bir kripto para traderı büyük miktarda Bitcoin’i Binance’e aktardı ve amiral gemisi kripto para biriminin fiyatı düşmeden önce bunu sattı.

Bu Bitcoin yığınının fiat eşdeğeri 140 milyon dolardı. Veri kaynağı ayrıca, traderı BTC’yi geçen yılın Ekim ayı başında, fiyat etiketi 20.000 $ iken Huobi borsasından çektiğini de belirtti. Lookonchain’e göre trader, dijital altının kümülatif 2 kat artış göstererek yaklaşık 78 milyon dolar, yani %126 oranında etkileyici bir kâr elde etmesinin ardından satış yaptı.

Şu ana kadar BTC, dünkü %7’lik çöküşünün ardından %2,55 oranında toparlandı. Bitcoin, Matrixport’un, SEC’in Wall Street devleri BlackRock, Grayscale, Fidelity ve diğerleri tarafından kendisine sunulan bir düzine Bitcoin spot ETF başvurusundan herhangi birini onaylama olasılığının düşük olduğunu varsayan bir makale yayınlamasının ardından çöktü. Raporda, ABD’nin iç siyasi meseleleri ve jeopolitik olanlar da dahil olmak üzere bunun çeşitli nedenleri sıralandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz