Shiba Inu (SHIB) Zincir İçi Dalgalanma, İki Günlük Şaşırtan Rallide %500’e Ulaştı

0
34
Shiba Inu (SHIB)
Shiba Inu (SHIB)

Shiba Inu (SHIB) ekosistemindeki değişimde, son 48 saatte zincir içi dinamiklerde benzersiz bir artış görüldü; tokeni içeren balina işlemleri %498 gibi şaşırtıcı bir hızla arttı.

Zincir içi analiz platformu IntoTheBlock’a göre, kripto alanında popüler bir token olan Shiba Inu, 100.000 dolar ve üzeri değerde işlemlerde artış göstererek dalga yaratıyor.

Bu dönemde, balina işlemleri SHIB’e 40,93 milyon dolarlık muazzam bir miktar enjekte ederek 5,1 trilyonluk destansı bir token takası gerçekleştirdi. Bu artış, toplam günlük işlemleri şaşırtıcı bir şekilde 6,38 trilyon tokene, yani 51,71 milyon dolara eşdeğer bir rakama itti.

Zincir içi faaliyetlerdeki bu artış, SHIB için kayda değer bir fiyat toparlanmasıyla aynı zamana denk geldi. Tokenın Salı günü %8,2’lik bir kayıp yaşadığı kısa bir gerilemenin ardından, etkileyici bir şekilde toparlandı ve sonraki iki gün içinde %6 artış gösterdi.

Bu yeniden diriliş, SHIB’in değerini token başına 0,000008 dolarlık kritik eşiğin üzerine çıkararak Shiba Inu topluluğu arasında iyimserliği yeniden alevlendirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz