Shiba Inu, Piyasanın Çoğunluğundan Daha İyi Performans Gösteriyor

0
294
Shiba Inu
Shiba Inu

Varlıkların çoğu “kırmızı bölgede” hareket ettiği için Shiba Inu hızlı bir toparlanmadan etkileniyor. Kripto para piyasasındaki düşüşe rağmen meme tokeni Shiba Inu (SHIB) piyasanın çoğunluğundan daha iyi performans gösteriyor. Lider kripto para birimi mevcut düzeltme sırasında değerinden neredeyse 4.000 dolarını kaybetti ve 40.000 dolara düştü. Ancak çoğu altcoin bir ani çöküşten kurtulmaya çalışırken, Shiba Inu rahatsız olmuş gibi görünmüyor.

TradingView’e göre, Shiba Inu, üç gün içinde %57’lik bir artış gösterdikten sonra şu anda %5’lik bir fiyat artışı yaşıyor. Etkileyici bir fiyat artışını önemli bir hacim artışı izlese de, balinalar ve perakende tüccarlar satış baskısını yeterince uzun süre tutamadılar ve bu da SHIB’nin bir kez daha 0,00003$ eşiğinin altına düşmesine neden oldu.

Shiba Inu’nun ana “rakibi” olan Dogecoin, aynı olumlu performansı gösteremedi ve düşüş yaşıyor. Piyasadaki en büyük ikinci kripto para birimi olan Ethereum da genel eğilimi takip ediyor ve son 24 saat içinde değerinin yaklaşık %8’ini kaybetti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz