Shiba Inu Geliştiricisi, SHIB Yakma Mekanizması Hakkında Önemli Bilgiler Paylaştı

0
260
Shiba Inu (SHIB)
Shiba Inu (SHIB)

Shiba Inu’nun ana sözcüsü SHIB yakma konusunda ilgi çekici bilgiler paylaşıyor. Önde gelen geliştirici ve muhtemelen Shiba Inu’nun medya alanındaki ana temsilcisi Shytoshi Kusama, bugün bir dizi tweet’te, tüm ekosistem projelerinin hayatında önemli olayların geldiğini duyurdu. Özellikle, geliştirici bir kez daha Shiba Eternity oyunundan ve aynı bağlamda yanmadan bahsetti, bu da oyun içi mekanikler aracılığıyla SHIB yakma anlamına gelebilir.

Shiba Inu’nun temsilcisi topluluğa hitaben yaptığı konuşmada, diğer şeylerin yanı sıra, yakında Shibarium hakkında da güncellemeler vereceğine söz verdi. Bu yüzden uzun zamandır beklenen ve ekosistemin tüm tokenlerine uygulama verecek olan Layer 2 çözümünde güncellemelerin blockchain versiyonu yayınlandığında beklenmesi gerekiyor.

SHIB yakma konusu, Shiba Inu topluluğunun gündemindeki en acil konulardan biridir. Bugüne kadar toplam 1 katrilyon SHIB arzının %40’ından fazlasının yanmış olmasına rağmen, süreç yatırımcıların beklediğinden daha yavaş ilerliyor. Crypt Eye portalına göre, son üç ayda yaklaşık 11 milyar SHIB yakıldı, bu da 128.000 dolara eşdeğer. Mevcut kapasitede ortalama haftalık yanma oranı 1 milyar SHIB’nin hemen altında.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz