Shapella Güncellemesi Ethereum Yükselişe Geçebilir

0
290
Ethereum
Ethereum

Ethereum Shapella yükseltmesinin 12 Nisan’da gerçekleşmesi planlanıyor. Bu güncellemenin ardından ikinci en büyük kripto para birimi olan Ethereum’un önemli yükselişler kaydetmesi bekleniyor. Shapella hard forku olarak da bilinen Shangai yükseltmesinin 12 Nisan’da veya önümüzdeki iki gün içinde gerçekleşmesi planlanıyor. Yükseltmenin 12 Nisan’da yaklaşık 22:27’de gerçekleşmesi bekleniyor.

Yaklaşan Shapella çatalı ile Ethereum, proof of work (PoW) algoritmasına proof of stake (PoS) algoritmasına geçişini tamamlamak üzere. Bu, doğrulayıcıların stake edilen ETH’yi geri çekmesine izin verecektir.

Etherscan’den alınan veriler, Beacon Chain’in Aralık 2020’de yayına girmesinden bu yana ağda 33.700.844.064 dolar değerinde 18.1 milyondan fazla ETH’nin (18.131.991) fazla stake edildiğini gösterdi. IntoTheBlock tarafından sağlanan son analiz, kısmi para çekme işlemlerinin dört ila beş gün süreceğini belirtirken, tam para çekme işlemlerinin üçte birinin gerçekleşmesinin 100 günden fazla süreceği tahmin ediliyor. Bu, her gün 80 milyon ila 100 milyon dolarlık ETH’nin çekilmesi anlamına geliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz