Sam Bankman-Fried’in Dizüstü Bilgisayar Erişimi Sınırlandırıldı

0
188
Sam Bankman-Fried
Sam Bankman-Fried

Avukatları Cuma günü geç saatlerde bir notta, savcıların FTX kurucusu Sam Bankman-Fried’ın savunma materyallerine erişim miktarını abarttığını söyledi. Bankman-Fried, New York Güney Bölgesi adliyesindeki bir hücre bloğuna getirildiğinde yeterli internet erişiminden yoksun olmaya devam ediyor ve Adalet Bakanlığı’nın sahip olacağını söylediği hava boşluklu bilgisayar erişimi miktarına yakın bir yere sahip değil.

Savunma avukatı Mark Cohen tarafından imzalanan mektupta şunlar belirtildi: Bankman-Fried’ın savunma ekibi, Altıncı Değişiklik haklarının ihlal edildiğini söyleyerek, onun geçici olarak serbest bırakılmasını veya savunması üzerinde çalışması için daha fazla bilgisayar erişimi verilmesini sağlamaya çalıştı. Savcılar, geçen ay kamu güvenliği gerekçesiyle kefaletle serbest bırakılmasının iptal edilmesinin ardından savunma malzemelerine erişimi olduğunu ileri sürdü.

Bu haftanın başlarında Adalet Bakanlığı, Bankman-Fried’ın artık savunma tarafından sağlanan savunma malzemelerinin bulunduğu çok sayıda sabit diske, haftanın her günü hava boşluklu bir dizüstü bilgisayara ve Savunma Bakanlığı tarafından sağlanan yeni pili olan internet özellikli bir dizüstü bilgisayara erişebildiğini belirten bir mektup sundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz