İstanbul Blockchain Week’te HAQQ ile 50.000$ Ödüllü Hackathon Düzenleniyor

0
206
HAQQ
HAQQ

İstanbul Blockchain Week’te HAQQ, etik ve Şeriat uyumlu Web3’ün liderliğinde yer alan merkezsiz bir ağ 50.000 $’lık ödülle bir hackathon düzenliyor. Istanbul Blockchain Week hackatlonu için kayıtlar 10 Ağustostan itibaren buradan başlıyor

İstanbul Blockchain Week, 22-23 Ağustos tarihlerinde, teknoloji, finans ve İslami değerlerin birleştiği bir platform olan İstanbul Hilton Bomonti Hotel’de gerçekleşecek.

Etkinlik, dünyanın en yetenekli Solidity geliştiricilerini bir araya getirerek etik finans gelişmelerini teşvik edecek.

HAQQ’un CEO’su Alex Malkov etkinliğe olan coşkusunu paylaşırken “Bu kadar önemli bir etkinliğin katalizörü olmaktan heyecan duyuyoruz; teknoloji ve etik prensipler arasında sinerjiyi besleyen bir etkinlik. IBW hackathon sponsorluğu sadece teknolojiye yapılan bir yatırım değil; aynı zamanda insanlara, yaratıcılığa ve Web3’ün adalet, sürdürülebilirlik ve kültürlerarası işbirliği anlamına geldiği bir geleceğe yapılan bir yatırım,” dedi.

Hackathon, olumlu toplumsal değişimi ve etik finansı teşvik eden çözümlemeleri amaçlamaktadır. Katılımcılar Solidity programlama dili kullanarak HAQQ Network’ün EVM ile karşılaştırılabilir zincirinin benzersiz değerlerini vurgulayacaklar.

İstanbul Blockchain Haftası Hakkında

İstanbul Blockchain Haftası, dünyanın dört bir yanından blockchain meraklılarını, sektör uzmanlarını ve düşünce liderlerini bir araya getiren yıllık bir etkinliktir. 4.000’den fazla katılımcının etkileyici katılımına tanık olan ve Yoshihisa Hashimoto, Changpeng Zhao, Ziya Altunyaldız ve Şant Manukyan gibi 120’den fazla uluslararası ve Türkçe konuşmacının yer aldığı Kasım 2022’deki olağanüstü başarısının ardından IBW, Türkiye’nin önde gelen kripto para merkezine geri dönmeye hazırlanıyor. 22-23 Ağustos. Ağ oluşturma, bilgi paylaşımı ve blockchain teknolojisindeki en son gelişmelerin keşfedilmesi için dinamik bir platform olan İstanbul Blockchain Week, işbirliğine ve yeniliğe elverişli bir ortam yaratıyor. Etkinlik, katılımcılara Web3’ün çeşitli yönlerini inceleyen açılış konuşmaları, panel tartışmaları, atölye çalışmaları ve sergiler içeren çeşitli bir program sunuyor. İstanbul Blockchain Haftası, bireylerin kendilerini blockchain dünyasına kaptırmaları ve geleceği aktif olarak şekillendiren benzer fikirlere sahip vizyonerlerle bağlantı kurmaları için eşsiz bir fırsat sunuyor. Daha fazla bilgi edinmek için istanbulblockchainweek.com adresini ziyaret edin.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz