Hoskinson, Cardano NFT’lerine Sesleniyor

0
209
Charles Hoskinson
Charles Hoskinson

Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, yakın tarihli bir YouTube videosunda, platformun gelişen NFT pazarına katılımıyla ilgili havayı temizlemeye çalıştı.

Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, yakın tarihli bir YouTube videosunda Cardano ekosisteminin NFT (Non-Fungible Token) projelerine katılımı konusundaki tutumunu açıkladı. Colorado’dan yayın yapan Hoskinson, bunun bir hediye olduğunu ve bunun için herhangi bir ödeme veya onay almadığını açıkladı.

Cardano ekosistemindeki projelerden kişisel olarak herhangi bir NFT’yi elinde tutmama yönünde genel bir politika izlediğini belirtti. Hoskinson, “Onlardan onay almıyorum ve kabul etmeyeceğim” diye ekledi ve aldığı NFT sanatını takdir etse de, herhangi bir projenin çalışmasını sergilemesinin bir onay olarak yorumlanmaması gerektiğini belirtti.

Hoskinson ayrıca bu NFT projelerine katılmamasının tarafsız bir temel oluşturmayı amaçladığını da açıkladı. Çok sayıda teklif almasına rağmen bazı NFT’lerin alınacağı adresi asla kamuya açıklamadığını vurguladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz