Hester Peirce Token Projeleri için Güvenlik Planı Önerdi

0
391
hester peirce
hester peirce

Birleşik Devletler Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Komiseri Hester Peirce , token projeleri için resmi olarak güvenlik planı önerdi. Peirce, resmi olmayan ağlar kurmak için para toplayan bazı projeler için güvenli bir liman oluşturabilecek düzenleyici bir vizyonu resmen sundu.

6 Şubat’ta Chicago’daki Uluslararası Blockchain Kongresi’nde konuşan ve Kripto Anne olarak da bilinen Peirce, token güvenli plan teklifini özetledi. Öneri ise merkezi olmayan bir ağ kurmak isteyenler için üç yıllık bir yetkisiz kullanım süresi tanınacak. Başka bir deyişle üç yıllık yetkisiz kullanım süresi, uyumlu geliştiricilere merkezi olmayan bir ağ oluşturma ve katılımcıları çekmesi için zaman tanıyacak. Bununla birlikte geliştiriciler yine de gerçekten açık kaynaklı bir ağ oluşturduklarını kanıtlamak ve bu muafiyete hak kazanmak için açıklamalar sunmak zorunda kalacaklar.

Peirce ‘nin bu önerisi, bir esneklik sağlayacağı için kripto topluluğu tarafından da büyük ölçüde memnuniyetle karşılandı. ABD merkezli dijital varlık pazarı olan Binance.US’ın CEO’su Catherine Coley ise konuyla ilgili olarak, Peirce’nin teklifinin şu ana kadar ABD’deki kripto para dünyası için çığır açan bir gelişme olabileceğine dikkat çekti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz