Haftanın Önemli Bitcoin ve Altcoin Haberleri

0
538
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

Haftanın Bitcoin Haberleri

Hafta başında Bitcoin, bir yılı aşkın süredir görmediği önemli bir teknik yükseliş sinyali verdi. Bir teknik analiz aracı olan BTC Guppy, 12 aydan uzun bir süre sonra ilk kez ters yüz oldu.

Hedge fon devi Ray Dalio geçtiğimiz günlerde kripto para birimleri hakkındaki düşüncelerini paylaşarak, Bitcoin gibi dijital para birimlerinin herhangi bir şeyi kopyalayamamaları nedeniyle yatırımcılar için iyi bir bahis olmadığını öne sürdü.

Bloomberg’den Mike McGlone, lider kripto para birimi Bitcoin (BTC) boğa piyasası için kritik seviyeyi açıkladı. McGlone, Bitcoin’in 25.000 doların üzerinde olmasının boğa piyasası potansiyeli için çok önemli olduğunu ifade etti. 

23 Şubat günü Bitcoin (BTC) gün içi en düşük seviyesi olan 23.636 dolara keskin bir düşüş gördü. 

CryptoLaw.US’un kurucusu John Deaton, Crypto Twitter’ın Bitcoin’in fiyatının 10.000 dolar seviyesine düşüp düşmeyeceğini tahmin ettiğini söyleyen bir tweet’e yorum yaptı. 

Haftanın Altcoin Haberleri

İkinci en büyük kripto para birimi Ethereum (ETH), önemli bir destek seviyesinin altına düştü. Blok zinciri tabanlı altın token PAXG, ana şirketi Paxos’un düzenleyici kısıtlamaları arasında önemli bir darbe aldı ve pazar çapında düşüşe sebep oldu.

100 ETH içeren, uzun süredir kullanılmayan bir Ethereum (ETH) adresi, yedi yıldan uzun bir süre sonra aniden etkinleştirildi. 

Ethereum balinaları, son zamanlarda ETH’nin 1.700 doları kurtarmasına yardımcı olacak kadar ETH biriktirdi. 

Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) Başkanı Gary Gensler, New York Magazine ile yakın zamanda yaptığı bir röportajda Ethereum’un (ETH) menkul kıymet olarak sınıflandırılabileceğine inandığını ima etti. 

CoinMarketCap’in verilerine göre Solana (SOL), fiyatı %12,62 artışla 26,61 dolara çıkarak haftaya çok olumlu bir fiyatla başladı.

Avalanche, yakın tarihli bir tweet’te Hindistan’ın en büyük e-spor akış platformu Loco’nun dünya çapındaki e-spor hayranları için bir NFT pazarı olan LegendsByLoco’nun lansmanı ile 50 milyondan fazla kullanıcısını Avalanche’a dahil edeceğini duyurdu.

Kripto analitik hizmet sağlayıcısı Santiment’in yakın tarihli bir raporuna göre, piyasa balinaları tarafından proof of stake (PoS) Katman-1 protokolü olan Cardano’nun (ADA) benimsenmesi artıyor. 

1inch, Polygon ağında 1,4 milyon kullanıcıya ulaşan yeni önemli dönüm noktasını açıkladı.

Dogecoin (DOGE) fiyatı, bugünkü işlem seansının başlangıcından bu yana meydana gelen kayıpları telafi ederek son saatte %7 arttı.

Liquid staking tokeni Ankr (ANKR), teknoloji devleri Microsoft ve Tencent ile ortaklıklarını duyurmasının ardından Salı günkü açılışından %73 daha yüksek işlem görmeye devam ediyor.

Müzik akışı Spotify, NFT sahiplerinin cüzdanlarını bağlamasına ve seçilmiş müzikleri dinlemesine olanak tanıyan “token özellikli çalma listeleri” adlı yeni bir hizmeti test ediyor.

Shiba Inu ekosistem tokeni LEASH, pozitif ivmeyi koruyor ve son zamanlarda güçlü fiyat hareketi göstermeye devam ediyor. 

Şirket Perşembe günü yaptığı açıklamada, Web3 müzik akışı platformu Audius’un popüler sosyal medya platformu TikTok için destek eklediğini söyledi. 

BONE, bugünün erken saatlerinde Gate.io’da işlem görmeye başladı. Bunun üzerine kripto para biriminin değeri %33 arttı. 

Müzayede evi Sotheby’s, bir dizi fiziksel ve dijital koleksiyon parçasının yanı sıra “metaverse” terimini icat eden bilim kurgu romanının orijinal 1991 el yazmasını sunuyor.

Kshib/USD’yi listeledikten sonra ABD Borsası’na liderlik etti.

altcoinler
altcoinler

Haftanın Diğer Kripto Para Haberleri 

Fantom Vakfı, Binance’te uzun süredir yapılmayan büyük bir transfer yapıyor. Fantom Foundation, son zincir içi verilere göre Binance’e 7,5 milyon FTM token aktardı.

FTX Japonya, bir blog gönderisinde, 21 Şubat 2023 öğlen 12:00’de (JST) itibari para ve kripto varlıkların çekilmesine yönelik hizmetlerine yeniden başlayacağını duyurdu.

Çarşamba günü yayınlanan 2023-2024 bütçesine göre Hong Kong, Web3 ekosistemini geliştirmek için 6,4 milyon $ (50 milyon HK $) ayıracağını açıkladı.

Google’ın bulut bilgi işlem operatörü, Tezos ağında doğrulayıcı olacak. Tezos ile iş birliği, Google Cloud’un bir blockchain ağıyla en son entegrasyonu oldu.

Popüler yatırımcı ve Shark Tank sunucusu Kevin O’Leary, düzenleme yürürlüğe girene kadar kripto borsalarının başarısız olmaya devam edeceğini tweetledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz