Web3 Müzik Akış Platformu, TikTok İle Ortak Oluyor

0
395
TikTok
TikTok

Şirket Perşembe günü yaptığı açıklamada, Web3 müzik akışı platformu Audius’un popüler sosyal medya platformu TikTok için destek eklediğini söyledi. Entegrasyon ile Audius’ta yeni olan kullanıcılar, TikTok profillerini bağlayarak kolayca hesap oluşturabilir. Oradan dinleyiciler, tanıtıcı bilgilerini, bilgilerini otomatik olarak içe aktarabilir ve TikTok doğrulama durumlarını Audius’a aktarabilir. Ek olarak, kullanıcılar Audius şarkılarını TikTok videolarında paylaşabilirler. TikTok sesleri, uygulamanın içerik oluşturucuların videolarının viral olmasına yardımcı olabilecek popüler bir özelliği olduğundan, entegrasyon Audius’un erişimini daha da artırabilir.

Audius CPO’su ve kurucu ortağı Forrest Browning, içerik oluşturucuların Audius ile etkileşime girmesi ve TikTok’ta ünlülerin dikkatini çekmesi için kapıları açmaktan heyecan duyduğunu söyledi. Browning, “TikTok son birkaç yılda bir sosyal medya canavarı haline geldi ve Audius ekosisteminin bundan faydalanmasına izin vermeyi çok isteriz” dedi. 

Sabah saatlerinde yayınladığımız haberde de bir başka müzik akış platformu olan Spotify’ın, NFT sahiplerinin cüzdanlarını bağlamasına ve seçilmiş müzikleri dinlemesine olanak tanıyan “token özellikli çalma listeleri” adlı yeni bir hizmeti test ettiğini açıklamıştık.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz