Bitcoin Önemli Bir Yükseliş Sinyali Verdi

0
367
Bitcoin
Bitcoin

Bitcoin, 25.000 dolarlık atılımın ardından önemli sinyaller veriyor. Bitcoin, bir yılı aşkın süredir görmediği önemli bir teknik yükseliş sinyali verdi. Bir teknik analiz aracı olan BTC Guppy, 12 aydan uzun bir süre sonra ilk kez ters yüz oldu. Bu, kripto para biriminin önemli bir yükseliş için hazır olduğunun bir işareti olabilir.

Daha kısa vadeli hareketli ortalamalar, daha uzun vadeli hareketli ortalamaların üzerine çıktığında, bu bir yükseliş sinyali olarak kabul edilir. Bu, varlığın fiyatının güç kazandığını ve muhtemelen daha da yükselmeye devam edeceğini gösterir. Tersine, kısa vadeli hareketli ortalamalar uzun vadeli hareketli ortalamaların altına düştüğünde, düşüş sinyali olarak kabul edilir.

Bitcoin’in son zamanlarda Guppy’yi çevirmesi, yükseliş eğiliminin güçlü bir göstergesi olabilir. Kısa vadeli hareketli ortalamaları bir yıldan uzun süredir ilk kez uzun vadeli hareketli ortalamaların üzerine çıktı. Bitcoin’in fiyat performansı son birkaç hafta içinde nispeten güçlüydü. Şu anda yaklaşık 25.000 dolardan işlem görüyor ve son beş günde %6’dan fazla değer kazandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz