FTX Token (FTT), %81 Arttı

0
141
FTX
FTX

FTX Token (FTT), varlığın %81’lik bir artışla sergilenen parabolik bir koşuya başlamasının ardından bugün gündemde. Bu mega ralli, yaklaşık bir yıl önce FTX Türev Borsası’nın kurucu ortağı Sam Bankman-Fried’in müşteri mevduatlarını kötü yönetmesi sonucu çöktüğünde değerinin büyük bir kısmını kaybeden FTT için nadir görülen bir olay.

Mevcut görünüme göre FTT şu anda nisan ortasından bu yana görmediği bir seviye olan 2,22 dolara el değiştiriyor. Bu yükseliş, New York jürisi borsayı yeniden başlatma potansiyeli hakkında bir tartışma yürütmesi sonucunda geldi.

Şimdilik platform için teklif verenler olmasına rağmen, SEC Başkanı Gary Gensler geçtiğimiz günlerde borsanın FTX 2.0 kampanyası aracılığıyla geri dönüşünü sağlayacak koşulları özetledi.

DC Fintech Week’te konuşan Gary Gensler, platformun geri dönüşünün yeni liderlik altında mümkün olduğunu, tercihen platform için teklif veren üç teklif sahibi arasında olduğu söylenen New York Menkul Kıymetler Borsası’nın eski başkanı Tom Farley’nin mümkün olduğunu söyledi.

Gensler, doğru açıklamalar ve müşteri güvenini yeniden kazanma yeteneği ile şu anda kullanılmayan ticaret platformunun hayata bir şans daha verebileceğini belirterek bu görüşünü destekledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz