Ethereum 2 Bin Dolara Yükselebilir

0
284
Ethereum
Ethereum

Piyasadaki en büyük ikinci kripto para birimi istenen fiyat seviyesine beklenenden daha erken ulaşabilir. Piyasadaki düşüş devam ederken, çoğu varlık ayların en düşük seviyelerine ulaştı ve Ethereum da bir istisna değil. Son 24 saat içinde Ethereum, büyük bir sıçramanın temeli olabilecek 2022 düşük fiyat aralığına girdi.

Temmuz ve Kasım aylarında Ethereum, yukarıda bahsettiğimiz fiyat aralığından başarılı bir şekilde sıçradı. 1.100 dolar eşiği, ETH için iki kez güçlü bir destek seviyesi olarak hareket etti ve bu, piyasadaki en büyük ikinci kripto para biriminin Temmuz ayında neredeyse 2.000 dolara yükselmesini sağladı.

2.000 dolarlık fiyat Ethereum için bir sonraki hedef olarak adlandırılamayacak kadar cesur olsa da, satın alma hacmindeki artış kesinlikle ETH için yeni bir yükseliş trendi oluşturacaktır. Ancak, Ethereum’un toparlanmasını engelleyebilecek birkaç direnç seviyesi var. İlk direnç 1.650 $ fiyat eşiğinde bulunuyor ve Ethereum’un bir kırılma noktasını temsil ediyor. 5 Kasım’da ETH, 1.685 dolarlık yerel direnç seviyesini kıramadı ve bu fiyat seviyesi civarında güçlü bir direnç oluşturdu. Ne yazık ki, Ethereum şu anda zorlu bir aşamadan geçiyor çünkü kurumsal yatırımcıların sayısı, piyasadaki krizin ortasında daha fazla likidite kazanmak için aktif olarak ETH varlıklarını piyasaya sürüyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz