Dogecoin Yeni Adreslerde Büyük Bir Yükseliş Görüyor

0
96
Dogecoin (DOGE)
Dogecoin (DOGE)

Dogecoin ağ aktivitesinde önemli bir artışa tanık oluyor. Geçtiğimiz hafta, 890.000’den fazla yeni Dogecoin adresi oluşturuldu ve bu yeni kullanıcılar ilk işlemlerini gerçekleştirirken %86’lık bir benimseme oranı ile faaliyetlerde kayda değer bir artış yaşandı.

Bu yeniden diriliş iki önemli gelişmeye bağlanabilir: ikonik oyun Doom’un Dogecoin blok zincirinde piyasaya sürülmesi ve Dogecoin’in X ödeme platformlarıyla potansiyel entegrasyonu hakkında dönen söylentiler.

Doom’un Dogecoin’e taşınması, kapsamlı verilerin blockchain üzerinde depolanmasına izin veren bir protokol aracılığıyla gerçekleştirildi. Doom, Dogecoin ağına kalıcı olarak kaydedildi ve Dogecoin’in blok zincirinden yalnızca oyun verilerinin alınması için yararlanıldı.

Bununla birlikte, bu yenilenen ilginin daha önemli bir itici gücü muhtemelen Dogecoin’in X ödeme platformlarında potansiyel uygulamasında yatmaktadır. Daha geniş ödeme sistemlerine entegrasyon, Dogecoin’in faydası için bir meme tokenından geçerli bir mikro işlem aracına geçişin bir dönüm noktasının sinyalini verebilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz