CryptoQuant CEO’su Kripto Piyasasını Değerlendirdi

0
320

CryptoQuant CEO’su Ki Young Ju, kripto para birimi borsalarına artan net akış hakkındaki düşüncelerini dile getirdi. Young Ju’ya göre piyasa, hem Bitcoin hem de altcoin piyasaları için farklı sonuçlara yol açacak üç farklı senaryo ile karşı karşıya kalabilir. Artan satış baskası, Bitcoin’in artan volatilitesi ve altsezon.

Ju artan döviz girişini takip edecek ilk senaryonun, piyasada artan satış baskısına yol açacağını düşünüyor. Artan satış baskısı fiyatların düşmesine neden olabilir. Daha önce, çeşitli analistler ve göstergeler, mevcut boğa eğiliminin türev piyasasından fon sağlamadığının sinyallerini veriyordu. Satın alma gücü eksikliğine ek olarak satış baskısı, Bitcoin’in volatilitesini artırabilir. Hem vadeli işlem hem de opsiyon sözleşmeleri, Nisan ayında tanık olduğumuz hacimlerden yoksun. Türevlerin büyük ölçekli finansmanı, bize mevcut piyasanın doğası hakkında işaretler veriyor. Yüksek kaldıraçlı bir piyasa, özel trader’lar sahip olmadıkları büyük fonlarla anlaşmalar yapabildikleri için volatilitenin artmasına neden olur.

Artan döviz net akışının en olumlu sonucu, Bitcoin’in altcoinler lehine satılmasıdır. Kâr elde etmek, yatırımcıların Bitcoinlerini istikrarlı paralar lehine satacakları anlamına gelirken, alt sezon, sahiplerinin son fiyat hareketi açısından çok olumlu görünen Cardano gibi çeşitli altcoinleri satın almak için fonlarını hareket ettirdiği anlamına geliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz