Cardano Sahiplerinin %65’i Zararda

0
37
Cardano (ADA)
Cardano (ADA)

IntoTheBlock, piyasadaki son yükselişe rağmen Cardano (ADA) sahiplerinin yalnızca %35’inin kar elde ettiğini, bu oranın diğer büyük protokollerden önemli ölçüde düşük olduğunu gözlemliyor.

Bu, hissedarların %65’inin ellerinde zararda olduğu anlamına geliyor. Bununla birlikte, bu yığının içinde, sahiplerin %57’si “gerçekten” zararda olabilir.

Netlik sağlamak adına, bunu daha ayrıntılı bir şekilde açıklamak gerekebilir. IntoTheBlock göstergesine göre 1,59 milyon adres veya hesap sahiplerinin %35,71’i kâr ediyor; 2,54 milyon adres veya %57,10’u zararda veya parasız durumda. Sahiplerin toplam %7,19’u, yani 319.430 adres, zararda. Bu, ADA’nın şu anki fiyatı olan 0,376 dolardır.

Kullanıcıların çoğunluğunun para kaybettiği bir fiyat aralığında çok fazla satış baskısı olacaktır çünkü bu adreslerin çoğu, piyasa fiyatı ortalama maliyetlerine ve pozisyonlarındaki başabaş noktasına yaklaştığında satış yapmak isteyecektir. Bu durum, söz konusu seviyelerdeki fiyatların daha da artmasının önünde engel teşkil edecektir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz