Cardano Fon Akışlarında %500 Yükseldi

0
42
Cardano (ADA)
Cardano (ADA)

CoinShares tarafından yakın zamanda yapılan bir açıklamaya göre Cardano (ADA), geçtiğimiz hafta fon akışlarında %500’lük şaşırtıcı bir artışa tanık olarak kripto para piyasasında lider olarak ortaya çıktı. Kripto para odaklı yatırım ürünlerindeki fon akışlarına ilişkin haftalık rapor, Cardano’ya bağlı yatırımların 1 milyon dolarlık kayda değer bir seviyeye ulaştığını ve yatırımcı duyarlılığında 10. en büyük sermayeli kripto para birimine doğru önemli bir değişime işaret ettiğini ortaya çıkardı.

Yatırımdaki bu artış, Cardano merkezli yatırım ürünlerinin önceki hafta hareket eksikliği yaşadığı ve ne giriş ne de çıkış kaydedilmediği durgun bir dönemin hemen ardından geldi. Sadece iki hafta önce, Nisan ayı başlarında, Cardano ETP’leri 200.000 doların biraz üzerinde nispeten mütevazı bir meblağ çekmişti ve bu da son yükselişi daha da çarpıcı hale getiriyordu.

2024’ün başlangıcından bu yana Cardano odaklı yatırım ürünlerine toplam 7 milyon dolar aktı ve ADA token’ı en iyi altcoin’ler arasında öne çıkan bir oyuncu olarak konumlandı. Solana (SOL) ve Binance Coin (BNB) gibi rakiplerinin zorlu rekabetiyle karşı karşıya olmasına rağmen Cardano, pazardaki üstünlüğünü korumayı başardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz