Cardano (ADA) Alım Emirlerinde %678 Arttı

0
34
cardano
cardano

Cardano, alım emirlerinde büyük bir artışa tanık oldu ve alış-satış hacmi dengesizliği %678’i boğalar lehine çevirdi. Bu şaşırtıcı rakam, belirli bir anda satın alma baskısına doğru büyük ölçüde çarpık olan piyasa duyarlılığının anlık bir görüntüsüdür. Bu değerin son derece dinamik olduğunu, neredeyse her dakika hatta saniyede bir değiştiğini, alış ve satış fiyatlarında alıcılar ve satıcılar arasındaki gerçek zamanlı mücadeleyi yansıttığını unutmamak çok önemlidir.

Kripto para birimi çalkantılı bir piyasada geziniyor ancak kritik destek seviyesi olan 0,50 doların üzerinde istikrarlı bir konumunu koruyor. ADA şu anda 0,5392 dolar civarında işlem gördüğü için ayıların kararlılığını ve boğaların inancını test ediyor.

Satın alma emirlerindeki son dengesizlik, ADA’yı direnci 0,55 dolar seviyesinde test etmeye itebilir. Bu seviye önemlidir, çünkü bunun üzerinde bir kırılma, bir sonraki büyük direncin 0,60 dolar civarında test edilmesine kapıyı açabilir. Böyle bir hareket, sağlam bir konsolidasyonu ve daha sürdürülebilir bir yükseliş eğiliminin potansiyel öncüsünü temsil edecektir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz