Bitcoin Yeniden Yükselişe Geçti; Peki Şimdi Ne Olacak? Bitcoin Teknik Analizi

0
1006

Bitcoin bugün itibariyle yeni bir yükseliş dalgasına girerek 8.900 dolarlara varan bir sıçrama gerçekleştirdi. Son Bitcoin analizimizde yükseliş trendinin devam etmesinin oldukça yüksek bir ihtimal olarak göründüğünü belirtmiştik. Şu an gelinen seviye itibariyle; Bitcoin kendisi için kritik bir nokta olan 20 haftalık ortalamasının geçtiği 8.400 seviyesini de kırmış durumda.

Peki şimdi ne olacak? Bitcoin eğer bugünkü kapatma seviyesinde sert bir düşüş yaşamazsa teknik olarak 9.100 dolar seviyelerine kadar bir yükseliş yapabilir. Bu seviye oldukça önemli çünkü artık teknik olarak son hareketli ortalaması olan 200 günlük ortalamasını da bu seviyeyi kırdığında altına almış olacak ve 10.000 dolar kapısı Bitcoin için ardına kadar açılmış olacak.

Hep söylediğimiz gibi 9.100’ün kırılması durumunda Bitcoin için artık Trend değişiminden bahsetmeye başlayacağız ve 10.000 dolar seviyesinin kırılması durumunda da Bitcoin için yeni bir boğa koşusunun işaret fişeği atılmış olacak.

Bu hafta Bitcoin için oldukça kritik geçecek gibi gözüküyor. Yukarda bahsettiğimiz direnç seviyelerinin kırılması Bitcoin için yeni bir dönemin habercisi olacaktır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz