Binance Options, Kullanıcılara Token Ödüllü Promosyon Sunuyor

0
320
Binance
Binance

Binance Options, kullanıcılarına toplam 15.000 USDT’lik token ödülü kazanma şansı sunan bir promosyon başlatıyor. Promosyon, 2023/04/20 00:00:00 – 2023/05/04 23:59:59 (UTC) tarihleri ​​arasında geçerlidir. İki farklı promosyon içermektedir:

  1. Promosyon: İlk opsiyon işleminizi yapın ve 3 USDT’ye kadar token ödülü elde edin. Daha önce Binance Options’ta işlem yapmamış olan ilk 1.500 kullanıcı, promosyon süresi boyunca ilk opsiyon işlemlerini tamamlayarak her biri 3 USDT’lik token ödülü elde edecektir.
  2. Promosyon: ROI % Challenge – Binance Options’ta işlem yaparak toplam 10.500 USDT’ye kadar token ödülü kazanma şansı elde edin. Promosyon, Binance Options’ta işlem yapma hakkına sahip tüm kullanıcıları kapsar. Promosyon süresi dört seans halinde yapılacak olup, her seansın sonunda kullanıcıların getiri oranı (ROI%) hesaplanacak ve toplamda 10.500 USDT’ye kadar token ödülü dağıtılacaktır. Her seansın kazanan sayısı ve ödülü, toplam katılımcı sayısına göre belirlenecektir.

Her iki promosyondan da ödül kazanmak için kullanıcıların kimlik doğrulama işlemi tamamlamalılardır. Promosyon sonunda token ödülleri, Binance kullanıcı hesaplarına yatırılacak ve hesap sahipleri ödülleri hesaplarına giriş yaparak talep edebileceklerdir.

Detaylı bilgiye buradaki linkten ulaşabilirsiniz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz