Binance, Kullanıcılarına 170.000 USDC’ye Varan Ödüller Sunan Yeni Promosyonu Başlattı

0
195
Binance
Binance

Binance Vadeli İşlemler platformu, 22 Ocak 2024 tarihine kadar devam edecek olan bir promosyon başlatıyor. Standart ve VIP 1-3 seviyelerindeki kullanıcılar, Vadeli İşlemler Cüzdanlarına USDC yatırarak ve USDC Marjinli Uzun Vadeli Sözleşmelerde alım satım yaparak 170.000 USDC’ye varan ödülleri kazanabilirler. Ayrıca, 3 Nisan 2024 tarihine kadar sürecek olan promosyon döneminde %10’luk alım satım komisyonu indiriminden de faydalanabilirler.

Promosyon A kapsamında, kullanıcılar Vadeli İşlemler Cüzdanlarına en az 100 USDC yatırdıklarında ve belirli süreler boyunca bu tutarı koruduklarında alım satım komisyonu iade kuponları kazanabilirler. İade kuponları, yatırılan USDC tutarına ve tutarın kaç gün boyunca korunduğuna bağlı olarak farklı kademe ödüllerini içerir.

Promosyon B ise, katılımını onaylayan ve USDC Marjinli Uzun Vadeli Sözleşmelerde toplamda en az 1.000 USDC tutarında alım satım yapan kullanıcıları kapsar. Bu katılımcılar, değeri 45.000 USDC’ye varan dinamik bir ödül havuzundan eşit pay alabilirler. Ödül havuzunun boyutu, promosyona katılan katılımcı sayısına bağlıdır.

Binance Borsasına Ömür Boyu %20 Komisyon İndirimiyle Üye Olmak İçin Tıklayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz