Robinhood Ticarete Yönelik Tüm Spot Bitcoin ETF’lerini Listeliyor

0
141
Robinhood
Robinhood

Robinhood İcra Kurulu Başkanı Vlad Tenev’in spot Bitcoin ETF’lerini listeleme sözü vermesinden bu yana 24 saatten kısa bir süre içinde, onaylanmış 11 aktif ürün artık uygulamada alım satım için listelendi. Firmanın açıkladığı gibi, perakende yatırımcılar artık ETF’leri satın alabilecek ve ETF’lerin hem emeklilik hem de aracılık hesaplarında mevcut olduğu özellikle belirtildi.

Robinhood, spot Bitcoin ETF’leri satın almak isteyen uygulamasının kullanıcılarının bunu herhangi bir normal hisse senedi veya ETF satın aldıkları gibi yapabileceklerini söyledi. Bilindiği gibi Robinhood, ETF’lerde komisyonsuz işlem olanağı sunuyor. Bu, Robinhood’u yeni başlatılan finansal ürünü satın almak için en ucuz yerlerden biri haline getiriyor.

Ticaret uygulaması, kullanıcıların ETF listesine rağmen doğrudan Bitcoin satın alabileceklerini belirterek, en alakalı finansal ürünlere erişimi demokratikleştirme taahhüdünü belirtti. Robinhood birçok pazarda faaliyet gösterse de firma, 11 spot Bitcoin ETF’sinin yalnızca ABD’de ikamet eden müşterilerinin kullanımına açık olduğunu doğruladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz