Balinalar Büyük ETH Alım Çılgınlığına Devam Ediyor

0
78
Ethereum
Ethereum

Ethereum balinaları şaşırtıcı bir satın alma faaliyeti başlatırken, ETH büyük fiyat artışı gerçekleştirdi.

SpotOnChain analitik hesabı tarafından paylaşılan yakın tarihli bir rapor, coinin fiyatının son üç saat içinde %6’lık büyük bir artış kaydetmesine rağmen birkaç Ethereum balinasının ETH stoklamaya başladığını gösteriyor.

Ethereum fiyatlarındaki ani artış muhtemelen sonunda 72.000 dolar seviyesini yeniden kazanan Bitcoin fiyat artışından kaynaklanıyor. Bu yazının yazıldığı sırada ikinci en büyük kripto para birimi Ethereum, saatlik grafikte arka arkaya üç yeşil mum bastıktan sonra 3.620 dolardan el değiştiriyor. Bunlardan en büyüğü ETH’yi %3,64 artırdı.

Son veriler, birkaç anonim balinanın, yükselişi 3.410 doların üzerine çıkmadan önce şaşırtıcı miktarlarda ETH satın aldığını gösterdi.

Son 14 saat içinde iki balina 10.322 ETH satın alarak 35,1 milyon dolar stablecoin ödedi. Tweet’e göre bir balina, son dokuz saat içinde sekiz farklı cüzdan kullanarak yaklaşık 6.145 ETH’yi yaklaşık 3.395 dolardan satın aldı. Diğeri ise 14,25 milyon DAI karşılığında 4.178 ETH alırken, ETH hâlâ 3.410 dolardan işlem görüyor; bu yaklaşık 14 saat önce gerçekleşti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz