550 Milyon SHIB Yandı

0
144
Shiba Inu
Shiba Inu

Shiba Inu ekibinin bir üyesi, sosyal medya pazarlama müdürü Lucie, popüler X platformunda Shibarium’da gelişen belirli bir proje tarafından yakın zamanda yapılan yarım milyar SHIB’lik kümülatif yakımı övdü. Söz konusu 550 milyon SHIB, Shibarium üzerinden yapılan NFT satışları sayesinde son iki haftada yakıldı.

Lucie, Aralık 2022’de SHIB VIP Sosyal Ağını oluşturan @theshibdream tarafından yayınlanan bir tweet’i yeniden yayınladı. Yakın zamanda proje, Layer-2 blockchain Shibarium’da SHIB Dream adı verilen, NFT’lerden oluşan bir koleksiyon başlattı.

Tweete göre iki haftadan kısa bir sürede 100.000.000 adet (bazen daha büyük) yığınlar göndererek toplam 550.000.000 SHIB yakmayı başardılar.

7 Kasım’da, bu meme coinin yanma oranı şaşırtıcı bir şekilde %12.840 oranında arttığında ve 173.118.154 SHIB tokeni çıkmaz cüzdanlarda kilitlendiğinde, bu miktarın yarısından fazlası (100 milyon SHIB) @theshibdream tarafından yakıldı.

SHIB tokenlerini yakmak Shiba Inu ordusu için önemlidir çünkü bu şekilde bu popüler meme kripto para biriminin dolaşımdaki arzını azaltmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Shibarium fırlatıldığında, SHIB ordusu uzun vadede yanıklarda büyük bir artış beklemeye başladı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz