Analist, Bitcoin’in (BTC) ‘Yıl Sonuna Kadar Çok Daha Yüksek Olacağını’ Tahmin Ediyor

0
148
Bitcoin
Bitcoin

Bitcoin (BTC), dijital varlıkların öncüsü olarak ortaya çıktı ve genellikle sektörün gidişatına ilişkin öncü bir gösterge görevi görüyor. Düzenleyici gelişmeler, makroekonomik faktörler ve teknik kurulumların zorlayıcı bir karışımını sergileyen mevcut döngüyle birlikte, giderek artan sayıda analist, zirve kripto para birimi için yükseliş tahminleri yapıyor.

Öne çıkan bir tahmin, Bitcoin’in düşük döngülerinin ardından tarihsel fiyat performansı etrafında dönüyor. Analistler, Bitcoin için ufukta görülen bir dizi potansiyel yükseliş beklentisinin altını çiziyor. Bitcoin ETF’nin potansiyel onayı bu olayların ön saflarında yer alıyor ve geleneksel finans ile kripto alanı arasındaki boşluğu doldurmayı vaat ediyor.

Dahası, yeni blok madenciliği ödülünü yarı yarıya azaltan ve yeni Bitcoin arzını etkili bir şekilde azaltan bir olay olan Nisan ayında yaklaşan Bitcoin yarılanması, tarihsel olarak önemli fiyat artışları için bir katalizör görevi gördü. Bu olayın beklentisi, arz kıtlığının merkezde yer alması nedeniyle yükseliş eğilimini artırma eğiliminde.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz