100 Milyon Dolarlık XRP Gizemli Adrese Aktarıldı

0
129
XRP
XRP

Yakın zamanda yaşanan bir gelişmede Whale Alert, önde gelen bir Avrupa borsası olan Bitvavo’dan büyük miktarda XRP çekildiğini ortaya çıkardı. Toplam değeri 101,5 milyon dolar olan 196,4 milyon XRP tokeninin geri çekilmesi, dijital varlıkların “bilinmeyen” bir hedefe doğru kaybolması nedeniyle şaşkınlık yarattı.

Fon akışını takip eden XRP Scan ve Bithomp, ilgi çekici bir dizi olayı ortaya çıkardı. Bilinmeyen yüksek hacimli bir alıcı adresi bugün bu büyük transfer aracılığıyla etkinleştirildi ve daha sonra iki bilinmeyen adrese daha para çekilmesine yol açtı. Sonunda orijinal cüzdan tamamen boşaltıldı.

Bu esrarengiz adreslerin muhtemelen Bitvavo’nun dahili depolama cüzdanlarına ait olduğu ve borsada gözlemlenen benzer nitelikteki işlemlerle paralellik gösterdiği öne sürülebilir.

Bu önemli transfer, kayda değer XRP fiyat hareketi ile aynı zamana denk geldi. Son zamanlarda tokenın 0,496 dolara düştüğü %5,5’in üzerindeki düşüşe rağmen, XRP piyasası şaşırtıcı bir toparlanma göstererek token başına 0,5 doların üzerindeki seviyelere geri döndü; bu çok önemli bir psikolojik eşik.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz