Bitcoin 42.000 Dolara Yükselebilir

0
150
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

Piyasa değerine göre en büyük kripto para birimi olan Bitcoin, en büyük dijital varlığa yönelik ABD borsa fonlarının 11 Ocak’ta işlem görmeye başlamasından bu yana düşüşünü yavaşlattı ve eğer grafiklerinde bir dip sinyali onaylanırsa şimdi kritik bir testle karşı karşıya kalacak.

Bitcoin Çarşamba günü %4’ün üzerinde artış göstererek 40.527 $’a ulaştı ve ardından kazançlarını yazının yazıldığı sırada 40.091 $’a düşürdü. Bitcoin 40.500 doları yeniden test etmeden önce 42.000 dolara yükselebilir ve ardından hızla yükselebilir. Glassnode’un kurucu ortağı, Bitcoin fiyatı için “büyük resmin hala çok yüksek olduğunu” güven verici bir şekilde ekledi.

Dijital varlık piyasaları, Bitcoin ETF onaylarına yol açan spekülasyonlarda bir artış gözlemledi ve sonraki günlerde genel bir haber satışı olayı yaşandı.

Bitcoin, ETF’ler yayınlandığında gün içi en yüksek seviyesi olan 49.021 dolardan %20’nin üzerinde düştü, çünkü ürünlerle ilgili heyecan, yerini onlara olan talebin nihai boyutuna ilişkin endişeye bıraktı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz