XRP Balinaları Büyük Birikim Çılgınlığına Devam Ediyor

0
202
XRP
XRP

Daha geniş dijital para ekosistemi bugün hafif bir yükseliş eğilimi içinde ve XRP balinaları bu eğilimi olumlu bir şekilde sürdürüyor. Önde gelen piyasa analisti Ali Martinez’in tahinlerine göre, Ripple balinaları son yedi gün içinde bir birikim çılgınlığı yaşadılar ve bugünün fiyatıyla değerlendirildiğinde 223 milyon doların üzerinde değere sahip olan 360.000.000’dan fazla XRP token biriktirdiler.

XRP birikimi, dijital para biriminin hem perakende yatırımcılar hem de piyasa balinaları için çekiciliğinin altını çiziyor. Yazının yazıldığı sırada XRP’nin fiyatı, günün erken saatlerinde elde ettiği kazançları kaybettikten sonra %0,67 düşüşle 0,6172 $ seviyesinde sabitlendi. Bunun içinde, coinin işlem hacmiyle ölçülen toplam birikim 1.002.305.666 $ olarak sabitlendi.

Perakende satışların XRP fiyatı üzerinde çok az etkisi olduğu için, canlanmayı etkileme sorumluluğu artık piyasa balinalarına ait. Neyse ki Ali Martinez’in paylaştığı grafiklere göre gözlemlenen birikim eğilimi yakın gelecekte de devam edebilecek bir eğilim.

Birikimde bazı dalgalanmalar olsa da balina alıcıları fiyatların korunmasına yardımcı olabilir ve yakın gelecekte olası alımlara zemin hazırlayabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz