Antik Bir Ethereum Balinası 9 Sene Sonra Harekete Geçti

0
162
Ethereum (ETH)
Ethereum (ETH)

Whale Alert, eski bir Ethereum cüzdanının yaklaşık dokuz yıl boyunca hareketsiz kaldıktan sonra hayata geri döndüğünü bildirdi.

Uyuyan balina hareketleniyor

Whale Alert’e göre 26.489.720 dolar değerindeki 11.640 ETH’lik bir madencilik öncesi Ethereum adresinin 8.4 yıl sonra uyandığını tespit etti; bu da bu adresin en son 2014 sonlarında, Ethereum ekibinin ilk coin teklifi yoluyla para toplamayı bitirmesinden sonra kullanıldığı anlamına geliyor.

Balina şu ana kadar yeni oluşturulan bir cüzdana 500 ETH aktardı.

Geçtiğimiz ay, yıllarca süren uyku halinin ardından birkaç Ethereum cüzdanı etkinleştirildi ve büyük miktarlarda ETH satıldı. Aralık ayının başlarında, en popüler ikinci kripto para birimi Ethereum %10’luk muazzam bir artış göstererek 2.377 $ fiyat seviyesini geri aldı ve görünüşe göre pek çok balina, Ethereum ICO sırasında satın aldıkları ETH zulalarını satmaya karar verdi.

Ancak 10 Aralık itibarıyla Ethereum, kazandığı %10’u kaybederek bir toparlanma gerçekleştirdi ve ardından tekrar yükselerek şu ana kadar %7,38 artış gösterdi. Bu yazının yazıldığı sırada Ethereum 2.285 dolardan el değiştiriyor. Piyasadaki tüm türbülansa rağmen kripto para 2.200 dolar seviyesinin üzerinde kalmayı başardı; Birkaç kez altına düşmesine rağmen hala 2.000 doların üzerinde duruyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz