Ünlü Analist Ethereum’da Yükseliş Öngördü

0
133
Ethereum (ETH)
Ethereum (ETH)

Kripto para piyasasının sürekli gelişen manzarasında Ethereum (ETH), ünlü kripto analisti Michaël van de Poppe’nin potansiyel bir yükseliş eğilimi öngörmesiyle kendisini kritik bir noktada buluyor. Van de Poppe yakın zamanda attığı bir tweette Ethereum’un 2022’nin en düşük seviyesine yaklaştığını ve muhtemelen bu seviyede likidite çekebileceğini belirterek tahminlerini paylaştı.

Bitcoin (BTC) için spot ETF onayı durumunda, ETH/BTC işlem çifti için işlem tablosunda potansiyel olarak bir tasfiye mumu bulunacağına inandığını ifade etti. Bunu takiben analist van de Poppe, haftalık yükseliş eğiliminin eşlik ettiği fonların Ethereum’a dönüşünü öngördü.

En son verilere göre Ethereum şu anda 2.294 dolar değerinde ve son 24 saatte %3,04’lük kayda değer bir artışa işaret ediyor. Bu dönemde işlem hacmi önemli bir artış göstererek %36,14 oranında artarak 12,48 milyar dolara yükseldi.

Van de Poppe’un analizinin odak noktası, Bitcoin spot ETF’sinin ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından potansiyel olarak onaylanması etrafında dönüyor. Michaël Van de Poppe’un tahminine göre Bitcoin spot ETF onayının Ethereum için kayda değer bir yükseliş trendine yol açabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz