Trust Wallet Büyük Güncellemesini Duyurdu!

0
264
Trust Wallet
Trust Wallet

En popüler merkezi olmayan kripto para cüzdanlarından biri olan Trust Wallet ekibi, heyecanla beklenen güncellemenin ayrıntılarını paylaştı. Kullanıcıları yeni bir tasarımın ve gelişmiş kullanıcı deneyiminin keyfine varacak. Ayrıca Trust Wallet, ziyaret sayısında yeni bir dönüm noktası duyurdu.

Bugün, 16 Ekim 2023, dijital varlıklar için mavi çipli, çok zincirli ve kendi kendini saklayan bir cüzdan olan Trust Wallet, marka kimliğinin yeniden yazıldığını duyurdu. Yükseltme yeni bir logo, modern uygulama tasarımı ve geliştirilmiş kullanıcı arayüzünü içeriyor. Yeniden tasarım kampanyası, şirketin yeni gelenler ve profesyoneller için en iyi kullanıcı deneyimine olan bağlılığını vurgulamak için “Kendinize Güvenin” sloganıyla başlıyor.

Trust Wallet, bu marka yükseltmesiyle yeni nesil kullanıcılar için Web3 erişilebilirliğini artırmaya odaklanıyor ve kullanıcı dostu bir yaklaşımın avantajlarını sağlam işlevlerle birleştiren, özenle tasarlanmış bir platform sunuyor.

Trust Wallet CEO’su Eowyn Chen, yeni sürümün, ürününün teknik ve pazarlama yol haritaları ve Web3’ün kitlesel benimsenmesinde yeni bir aşama açısından önemini vurguluyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz