Shiba Inu (SHIB) Yakım Oranı Yüzde 235 Arttı

0
226
Shiba Inu
Shiba Inu

Shiba Inu (SHIB), deflasyonist ölçütü olan yakım oranının eşi benzeri görülmemiş bir seviyeye yükselmesiyle haftaya olumlu bir notla başlıyor. Shibburn’den alınan verilere göre yakma oranı %283’ten fazla arttı ve toplam 55.399.172 SHIB tokeni bir gecede ölü cüzdanlara gönderildi.

Shibburn verilerinin incelenmesine göre, bu SHIB tokenlarının yakılmasında eskisinden daha fazla cüzdan yer alıyor. Tokenların toplu meblağ yerine küçük parçaları yakılıyor, bu da Shiba Inu’nun deflasyonist eğilimlerinin daha merkezi olmayan hale geldiğini gösteriyor.

Şu ana kadar yakım oranında kaydedilen tutarlılıkla, ölü cüzdanlara gönderilen toplam SHIB tokenleri 410,6 trilyonu aştı; bu rakam, 579 trilyonun üzerindeki dolaşımdaki SHIB token arzına yavaş yavaş ayak uyduruyor.

Shiba Inu yakım metriği, daha geniş dijital para ekosisteminin son birkaç hafta içinde kaydedilen en düşük seviyelerden yükseliş eğilimi gösterdiği bir zamanda geliyor. Pozitif yakım oranı, SHIB yatırımcılarının tokenin yükselişe geçmesine yardımcı olacağı umuduyla token üzerinde çaba harcamasına neden olabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz