SHIB Yakımları Hızla %317 Arttı

0
28
Shiba Inu (SHIB)
Shiba Inu (SHIB)

Shiba Inu yanma oranı etkileyici bir artış gösterirken, SHIB fiyatı son zamanlarda yaşanan büyük düşüşlerden sonra toparlanmaya çalışıyor.

Shibburn cüzdan takip cihazının verileri, son 24 saat içinde Shiba Inu yanma oranında büyük bir artış olduğunu ve 130 milyondan fazla meme parasının çıkmaz cüzdanlara gönderildiğini gösteriyor. Bu SHIB’in çoğunluğu etkileyici bir tek transferde yakıldı.

Bu arada Shiba Inu fiyatı Çarşamba gününden bu yana yükselme girişiminde bulunarak değerini %3’ten fazla artırdı. Bunu hemen %2,31’lik bir düşüş takip etti ve gecelik büyümeyi ortadan kaldırdı.

130 milyon SHIB ölü cüzdanlara gönderildi

Shibburn’ün web sitesine göre, dün sabahtan beri SHIB ordusunun ortak çabaları toplam 130.529.064 SHIB’in imha edilmesine yardımcı oldu. Bu rakam oldukça etkileyici görünüyor ancak gerçekte bu miktardaki SHIB yalnızca 961 dolar değerinde.

Bu, SHIB yanma oranının şaşırtıcı bir şekilde %317,41’e yükselmesine yardımcı oldu. İlginç bir gerçek şu ki, bu Shiba Inu paralarının neredeyse tamamı tek bir hamlede yakıldı; yaklaşık 22 saat önce 100.776.829 SHIB, harcanamayan bir blockchain adresine gönderildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz