Ripple Rallisi Başladı! XRP Fiyatı Neden Yükseliyor?

0
883
XRP
XRP

Ripple (XRP) son dönemde piyasada altcoinleri dolaşan sermayeden nasibini alamayan tek büyük kripto paraydı. Bir türlü geçemediği 200 günlük hareketli ortalamasında karşılaştığı devasa satış duvarları yükselmesine engel oluyordu.

En sonunda bu seviyenin kırılmasıyla 0.28$’a olan yolculuğunu kısa sürede gerçekleştirdi. Ancak önündeki 0.30$ XRP için önündeki en kritik seviye. Swell etkinliği döneminde bu seviyeyi her geçmeye çalıştığında ciddi satış yemişti. Şimdi pozitif ayrışmaya ihtiyaç duymaktan ziyade zaten piyasada altcoinlere ciddi bir para akışı var ve bu akışın etkisiyle 0.30 üzerinde kapatmalar yapabilirse 0.40 ve 0.50 yolları açılabilir.

Temel analiz olarak baktığımızda XRP’nin yükseliş için hikayeler ortaya koymaya çalıştığını görüyoruz. Bunlardan birincisi buradaki haberimizde de belirttiğimiz BitMex borsasında XRP takas sözleşmelerinin başlaması.

İkinci sebep ise  Ripple şirketi ile International Money Express, Inc. (Intermex) firmasın ile Meksika başta olmak üzere, Latin Amerika ülkelerine uluslararası para transferi gönderimleri konusunda ortaklık imzalamaları. Intermex Ripplenet ile ABD-Meksika arasında bir ödeme kanalı açacak.

Ripple şirketi; yatırımcısında yaptığı devasa satışlarla bir süredir memnuniyetsizlik yaratıyordu. Son dönemde şirketten bunun azalacağı yönünde bilgiler gelmişti. XRP’de tekrar ciddi satış olup olmayacağını önümüzdeki 0.30$ seviyesini geçmeye çalışırken göreceğiz.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz