İlginç Kripto Para Projeleri

0
845

Kripto para sektöründe oldukça ilginç kripto para projeleri bulunmakta; Bunların bazılarını ve ne işe yaradıklarını aşağıda sizlerle paylaşıyoruz;

  1. Dogecoin: İlginç projelerin başında marketcap’deki yeri itibariyle Dogecoin geliyor. Bu kripto para ilk piyasaya sürüldüğünde bir şaka olarak nitelendirildi ancak şimdilerde mevcut pazar değeri 305,6 milyon. Popüler olmasının en önemli nedenlerinden biri logosundaki Shiba Inu cinsi köpek resmi. Diğeri ise SpaceX ve Tesla’nın CEO’su Elon Musk’ın Dogecoin’i çok sevdiğini ve en iyi para olarak düşündüğünü söylemesi.
  2. Catcoin: 2013 yılında Bitcoin’in scrypt versiyonu olarak başlatılan coin P2P teknolojisini kullanıyor.
  3. Garlicoin: 2017 yılında Reddit’teki bir grup tarafından oluşturuldu.
  4. Whoppercoin: Burger King 2017’de Blockchain tabanlı bir sadakat programı başlattı. ‘Whoppercoin girişimi’ olarak adlandırılan programın ardından oluşturuldu.
  5. Potcoin: 250 milyar dolarlık küresel esrar endüstrisi için “ultra güvenli dijital kripto para birimi çözümü” olarak adlandırılan Potcoin, basketbol oyuncusu Dennis Rodman ile sponsorluk anlaşmasının ardından bir miktar popülerlik kazandı.
  6. Dentacoin: Diş hekimleri topluluğu 2017 yılında dijital token ve Blockchain ağını tanıttı.
  7. Putincoin: Putin destekçileri “Rusya için ulusal bir kripto para” olduğunu iddia ettikleri coin’i tanıttı.
  8. Trump Token: Geliştiricileri ABD Başkan’ı Trump’ın token’ının yolsuzluğu ortaya çıkarmak isteyen vatanseverlere destek sağladığını iddia ediyor.
  9. Corona Coin: Bu coin korona coin salgını tarafından enfekte olan insanların sayısına bahis yapmakta.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz