CEO, Coinbase’in Cardano’yu ve Diğer Tokenları Listeden Çıkarabileceğini Söyledi

0
209
Coinbase
Coinbase

Financial Times muhabiri Scott tarafından yürütülen bir röportaja göre, Amerika Birleşik Devletleri’nin önde gelen kripto para borsası Coinbase’in, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu tarafından açılan bir dava sonucunda Cardano (ADA) da dahil olmak üzere 13 dijital tokeni listeden çıkarması gerekebilir.

SEC davası, platformda bulunan 240 varlığın küçük bir kısmını oluşturan bu tokenlerin kayıtsız menkul kıymetler olduğunu iddia ediyor. Armstrong, ADA ve diğer tokenlerin listeden çıkarılmasını “en kötü durum senaryosu” olarak nitelendirdi, ancak böyle bir hareketin potansiyel etkisini küçümsedi ve bunların listeden çıkarılmasının şirket için önemli bir gelir kaybına veya varoluşsal bir krize yol açmayacağını öne sürdü.

Cardano blok zincirinin arkasındaki geliştirici olan Input Output Global (IOG), SEC’in Cardano’nun yerel tokeni ADA’nın menkul kıymet olarak sınıflandırılması gerektiği iddiasını kesin bir şekilde reddetti. Bugün erken saatlerde Coinbase, SEC aleyhindeki davasını desteklemek için Ripple davasındaki son kararı gerekçe göstererek davayı reddetmek için bir dilekçe verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz