Cardano’da Shelley Yaklaşıyor, Ada Fiyatları Ne Olacak?

0
438

IOHK CEO’su ve kurucusu Charles Hoskinson Cardano’nun Shelley güncellemesi testnetine 9 Aralıkta başlanacağını duyurdu.

Shelley güncellemesi tamamlandığında Cardano Proof-of-Stake algoritmasına geçecek ve ağın yapısı tam merkeziyetsiz hale gelecek. Ağa katılacaklar ADA coinlerini stake yaparak node kurabilecekler.

Shelley Cardano’nun mainnet’ine geçtiğinden bu yana yaptığı en büyük ve önemli güncelleme olacak. Şu anki halinde limitli bir yapı ile daha çok token transferi üzerinde çalışan platform Shelley ile tam teşekkülü bir akıllı sözleşme altyapısına sahip olmuş olacak.

Shelly testnetine katılanlar ödül olarak gerçek ADA coinler ile ödüllendirilecekler. Testnet’e katılım için snapshotlar 29 Kasım‘da alınacak. Node kurmak isteyenler ellerinde ADA coin tutmak zorunda olacağı için satışların azaltacağı ve bunun fiyata orta vadede olumlu katkı yapacağı tahmin ediliyor.

Geçtiğimiz dönemde aktif Cardano cüzdanları üzerinden yapılan araştırmada elinde yüklü miktarda ADA bulunduran tepedeki hesapların düşüşe rağmen satış yapmadığı görülmüştü. Bu durum Cardano’nun büyük yatırımcılarının projeye hala güveniyor olduğunu gösteriyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz