Bitcoin Yeni Adreslerde %48 Artışla Büyük Biriktirme Trendi Görüyor

0
27
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

Blockchain analiz firması Glassnode’un verilerine göre, Bitcoin (BTC) yeni adreslerde önemli bir artış yaşıyor ve bu da artan bir yatırımcı ilgisi dalgasına ve önemli bir birikim eğilimine işaret ediyor.

25 Ocak itibarıyla yeni Bitcoin adreslerinin sayısı yaklaşık 370.330 seviyesinde bulunuyor. Sadece üç gün içinde bu rakam 28 Ocak itibarıyla 549.843’e yükseldi ve bu da %48’lik etkileyici bir artışı temsil ediyor. Bu artışın farkına varan kripto analisti Ali Martinez, gözlemini X’e aktardı.

Ünlü kripto analisti, yeni BTC adreslerindeki artışın, piyasa değeri açısından önde gelen kripto para birimine artan yatırımcı ilgisi dalgasının açık bir göstergesi olduğunu açıkladı. Pek çok yatırımcının Bitcoin fiyatlarındaki son düşüşten faydalandığını ve bunun da genel piyasaya duyulan güvenin yenilendiğini yansıttığını öne sürdü.

Bu arada Bitcoin’in şu anki fiyatı 42.346 dolar olup son 24 saatte %0,64’lük marjinal bir düşüş yaşadı. Ancak geçtiğimiz hafta, değerinde %4,19’luk bir artışla direnç gösterdi. BTC’nin işlem hacmi de kayda değer bir artış göstererek son 24 saatte %6,52’lik bir artış kaydetti ve şu anda etkileyici bir şekilde 14.934.488.404 $ seviyesinde duruyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz