Ripple Labs, Milyonlarca XRP’yi Bitstamp’a Gönderdi

0
109
Ripple
Ripple

Whale Alerts’ın verilerine göre Ripple, transfer tamamlandığında yaklaşık 14.482.315 $ değerinde veya XRP başına ortalama 0,5223 $ fiyatla toplam 27.700.000 XRP’yi taşıdı. İşlemler, Ripple Labs’in tekliflerini nakde çevirmek için kullandığı büyük bir adres gibi görünen gönderen cüzdandan istikrarlı bir çıkış olduğunu gösteriyor. Tarihsel olarak Ripple Labs, varlıklarını tasfiye ettiği en iyi borsalardan biri olarak Bitstamp’ı tercih ediyor. XRP’yi terk etmek bir trend olmayı sürdürürken, bu tür tasfiyelerin devam edip etmeyeceği henüz bilinmiyor.

Ripple Labs için, özellikle ayda bir kez yapılan emanet sürümlerinde büyük satışlar görmek alışılmadık bir durum değil. Her ne kadar küçük borsa işlemlerini belirli bir amaç için kategorik olarak etiketlemese de, permütasyonlar tasfiyelerin operasyonel ve kısmen likidite artırımı amaçlı olabileceğini öne sürüyor.

Transfer, son birkaç hafta içinde XRP ekosisteminde kaydedilen birçok balina işleminden biri. Bu, tasfiyelere doğru eğilirken, diğerleri fiyatının istikrar kazanmasına yardımcı olmak için dijital para biriminin arzının desteklenmesine önemli ölçüde yardımcı oldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz