Arbitrum (ARB) Günlük 2 Milyon İşlem Dönüm Noktasına Ulaştı

0
86
Arbitrum
Arbitrum

Ethereum katman-2 ölçeklendirme çözümü Arbitrum, ağında önemli bir dönüm noktasına ulaştı. Kripto analitiği servis sağlayıcısı IntoTheBlock’tan (ITB) alınan verilere göre Arbitrum’un günlük işlemleri 8 Mayıs itibarıyla iki milyona yükseldi.

ITB’nin belirttiği gibi, Mart ayından bu yana Arbitrum sürekli olarak günde ortalama bir milyon işlem gerçekleştirdi. Bu, ağın emsallerine göre daha kullanıcı dostu olduğunu kanıtlaması açısından önemlidir. Arbitrum işlem artışı zaman içinde büyük bir artış gösterdi. Paylaşılan bir yıllık grafiğe göre Arbitrum’un işlem büyümesi, Eylül’den Ekim 2023’e kadar 100.000 ila 500.000 civarında nispeten sabit kaldı.

Bu Arbitrum işlemi dönüm noktası, protokolün Stylus MultiVM protokolünün yeni bir güncellemeye ulaştığını duyurduğu bir zamanda gerçekleşti. Giga güncellemesi olarak adlandırılan yükseltme, işlem ücretlerini 2 ila 4 kat daha ucuza daha da azaltmak için tasarlandı. Stylus güncellemesi ayrıca gelişmiş işlevsellik için daha iyi takımlama, geliştirilmiş güvenlik ve sözleşme boyutu sıkıştırmasıyla birlikte gelir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz