Bitcoin Mid-Halving Etkinliği Haftaya Gerçekleşiyor

0
220
Bitcoin (BTC)
Bitcoin (BTC)

Önümüzdeki 10 gün, Bitcoin’in önümüzdeki 2 yılını belirleyebilir. Bitcoin yarılanması, dijital altının fiyatında önemli bir artışa yol açması nedeniyle tüm dijital varlık endüstrisinin en uzun zamandır beklediği bir olaydır. Ancak son yarılanma ile bir sonraki yarılanma arasındaki orta nokta, yani “mid-halving” piyasa için pek iyimser olmayabilir.

Santiment’in zincir üstü veri akışı, pazarın zaten gördüğü yarılanmalar arasındaki her noktayı vurguladı. Grafiğe göre, her bir yarılanma olayı yerel bir üst fiyatla işaretlendi ve ardından Bitcoin’in değeri bir sonraki yarıya kadar düştü. Santiment’in makalesinin önerdiği gibi, piyasa bir sonraki yarılanma düzeltmesinin önünde duruyor. Şirketin analizi, BTC’nin önemli dirençleri kırmak için mücadele ettiği, büyüme aşamasına girdiği ve genel olarak olumlu performans gösterdiği önceki döngülerin verilerine dayanmaktadır.

Uzmanlar ayrıca, Mart ayının ortasında başlayan yerel yükseliş trendinde kalmaya devam ettiği için Bitcoin’in daha önce olduğu gibi aynı modeli izleyip izlemeyeceğinin henüz net olmadığını belirtiyor. Zincir içi analist Willy Woo, 2021’de gördüğümüz büyük kurumsal girişler nedeniyle yarılanmaların artık pazar ve endüstri üzerinde aynı etkiye sahip olmayabileceğini belirtti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz