Binance’den Yenilik: Web3 Cüzdanında Yazıt Pazaryeri!

0
142
Binance
Binance

Binance, Web3 Cüzdanı üzerinde entegre ettiği Yazıt Pazaryeri ile kullanıcılara BRC-20 ve EVM tokenlerini çıkarma, alım satım yapma imkanı sunuyor. Yazıtlar, metin ve görseller gibi çeşitli verileri Bitcoin ağına ve diğer zincirlere entegre ederek tokenleştirme konusunda yeni olanaklar sağlıyor. Pazaryeri, 60.000’den fazla BRC-20’yi destekleyerek dApp aracılığıyla diğer zincirlerle etkileşim ve daha hızlı işlemleri mümkün kılıyor.

BTC İşlem Hızlandırıcısı, UniSat Entegrasyonu gibi özelliklerle donatılan Yazıt Pazaryeri, kullanıcı dostu bir arayüz sunarak yazıt dünyasında bir atılım yapıyor. Web3 Cüzdanı üzerindeki bu pazaryeri, erişilebilirlik ve kolaylık odaklı tasarlanmıştır. Kullanıcılar, yazıtlarını tek bir platform üzerinden yönetebilir ve aynı zamanda BTC İşlem Hızlandırıcısı ile Bitcoin işlemlerini hızlandırabilirler. UniSat Entegrasyonu sayesinde geniş bir ürün yelpazesine ve likiditeye erişim sağlanmaktadır.

Yazıtların temellerinden BRC-20 tokenlerinin rolüne ve Ethereum Sanal Makinesi zincirlerine genişlemeye kadar detaylı bilgiler içeren bu yenilik, blockchain dünyasında yeni bir döneme işaret ediyor.

Binance Borsasına Ömür Boyu %20 Komisyon İndirimiyle Üye Olmak İçin Tıklayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz