Binance Vadeli İşlem Kopya Ticareti Nasıl Kullanılır?

0
150
Binance
Binance

Binance Square, Vadeli İşlem Kopya Ticareti özelliğini kullanıcılara sunarak deneyimli yatırımcıların portföylerini gerçek zamanlı olarak takip etme imkanı tanıyor. Kullanıcılar, seçtikleri lider yatırımcının işlemlerini otomatik olarak kopyalayabiliyor.

Binance Square’de Vadeli İşlem Kopya Ticareti kullanmak oldukça basittir. İlk olarak, uygulamanızı en son sürüme güncelleyin (v2.77). Ardından, bir lider yatırımcıyı seçin ve kopya ticaretini başlatmak için ‘alım satımı kopyala’ widget’ına tıklayın. İki farklı mod arasında seçim yapabilirsiniz: ‘Sabit Tutar’ veya ‘Sabit Oran’.

  • Sabit Tutar: İşlem başına belirli bir miktarı seçin.
  • Sabit Oran: Toplam portföy yatırımını tahsis edin; sistem, orantılı olarak işlemleri kopyalar.

Yüksek risk içeren bu özelliği kullanmadan önce, kopya ticaretinin potansiyel risklerini anlamak için daima araştırma yapın ve Risk Uyarısı’nı inceleyin. Ayrıca, lider yatırımcının pozisyonlarındaki değişiklikleri dikkatlice takip edin ve kopya ticaretinizi yönetmek için ‘Yaratıcı Merkez’ bölümünü kullanın.

Eğer lider yatırımcı olmak istiyorsanız, Binance Vadeli İşlemler’de ticaret stratejilerinizi paylaşarak takipçi tabanınızı genişletebilir ve avantajlardan faydalanabilirsiniz. Profilinizde bulunan ‘Kopya Ticareti’ özelliği, takipçilerinizin kopya ticaret portföylerinizi görmesine olanak tanır.

Ayrıca, paylaşım yaparken Kopya Ticaret widget’ını kullanarak alım satım portföyünüzü sergileyebilir ve potansiyel alım satım sayfasında senkronizasyon özelliğini etkinleştirdiğinizde gerçek zamanlı kopya alım satım işlem sinyallerini profilinize otomatik olarak senkronize edebilirsiniz.

Binance Borsasına Ömür Boyu %20 Komisyon İndirimiyle Üye Olmak İçin Tıklayın.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz