Binance Türkiye Kullanıcılarına Özel: PORTAL Launchpool Etkinliği!

0
177
Binance
Binance

Kripto para dünyasının önde gelen platformlarından Binance, Türkiye’deki kullanıcılarına özel olarak heyecan verici bir etkinlik başlattı. PORTAL Launchpool Topluluk Etkinliği, katılımcılara büyük ödüllerin kapılarını aralıyor.

Etkinlik, 2024/02/23 – 2024/02/29 tarihleri arasında gerçekleşecek ve Türkiye’deki Binance kullanıcılarına özel fırsatlar sunacak. Katılımcılar, Binance Launchpool’da BNB ve/veya FDUSD stake ederek PORTAL farming yapabilecekler.

Etkinlik kapsamında, en yakın 10 kullanıcıdan biri olma şansını yakalayarak 200 FDUSD ödül kazanma fırsatı sunuluyor. Kazananlar, Binance kullanıcı numaralarının belirlenen kriterlere göre seçilecek.

Ödüllerin dağıtımı etkinlik sonrası gerçekleşecek olup, kazananlar Binance Global Türkçe ve Binance Türkçe Duyuru telegram kanallarında duyurulacaktır. Ödüller, transfer edilebilir ve çekilebilir Token Kuponu olarak dağıtılacak.

Bu heyecan verici etkinliğe katılmak için Binance kullanıcılarının, LaunchPad sekmesine tıklayarak FDUSD ve/veya BNB Pool’larını stake etmeleri gerekmektedir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz