Anthony Scaramucci’nin ‘Boğa’ Tweeti Kripto Topluluğunu Heyecanlandırdı

0
199
Anthony Scaramucci
Anthony Scaramucci

Skybridge’in kurucusu ve eski Beyaz Saray İletişim Direktörü Anthony Scaramucci, X sosyal medya ağında, kripto para birimi ve finans topluluğu üyelerinin ilgisini çeken bir tweet yayınladı.

Birçok kripto para takipçisi bunun SEC’in kripto para için çok beklenen yükseliş kararına dair bir ipucu olduğunu düşündü. Bitcoin’in yanı sıra Ethereum ve diğer altcoinlere verdiği sesli destekle tanınan Skybridge kurucusu, kısa ve esrarengiz bir tweet yayınladı: “bitti.”

Aralarında Crypto Capital Venture kurucusu Dan Gambardello ve analist Will Clemente’nin de bulunduğu birçok kripto temalı hesap, bunun SEC’in spot Bitcoin ETF’yi onaylamasıyla ilgili olup olmadığını sormaya başladı. Başka bir kripto hayranı, “Bitcoin ETF’sinden bahsediyorsanız iki kez gözünüzü kırpın” yorumunu yaptı.

Bitcoin ETF onayının kripto alanına milyarlarca ABD doları getirmesi bekleniyor. Potansiyel bir Bitcoin fiyat artışının bir diğer önemli tetikleyicisinin, Nisan ayında gerçekleşmesi beklenen dördüncü BTC yarılanması olması bekleniyor

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz