AIBC EURASIA Fuarı 13-16 Mart’ta Dubai’de Başlıyor!

0
366

Ortadoğu’nun en önemli blockchain ve teknoloji fuarlarından olan AIBC EURASIA; 13-16 Mart tarihlerinde Birleşik Arap Emirlikleri’nin başkenti Dubai’de gerçekleştirilecek.
https://sigmaworld.events/aibc-eurasia-2023 linkinden etkinlik ile ilgili detaylı bilgi ve bilet alımı yapılabilir.

AIBC, dünyanın dört bir yanından uzmanların panelleri, sohbetleri ve ilham verici açılış konuşmaları aracılığıyla uzmanların bilgeliklerini paylaşacağı, düşünce liderleri ve endüstri öncülerinin bir araya geleceği eşsiz bir etkinlik olacak.

Birleşik Arap Emirlikleri; yenilenebilir enerjiye, ulaşıma, eğitime, sağlığa, teknolojiye, suya, uzaya ve blok zincir gibi ileri teknolojiye öncelik vermesiyle bu alanda dünyada çok önemli bir ülke haline geldiğinden etkinlik burada yapılmaktadır.

Birleşik Arap Emirlikleri’nin hem finansman fırsatları hem de cazip vergilendirme planları aracılığıyla en son teknolojiye öncelik vermesiyle, şanslı katılımcıların yarının dünyasına bir göz atması için çok büyük bir fırsat olacak. Fuarın girişimciler ve yatırımcıların bir bağlantı noktası olmasıyla katılımcılara parlak yeni geleceğin bir parçası olabilme imkanı sağlayacak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz